добре дошли в моя уеб сайт

За филма и актьорите

Телемундо уволни Сара Малдонадо
Голям скандал се завихря в Телемундо. От Компанията са взели крайното решение да уволнят протагонистката на една от настоящите си теленовели "Аурора", Сара Малдонадо. Причините били ужасното отношение на актрисата към колегите й, депресията и злоупотребите с алкохол, които станали много по-чести след раздялата със съпруга й Били Ровсар. Малдонадо неведнъж се явявала в нетрезво състояние на снимки и пречела на процеса. Освен това, актрисата с поведение на дива, се държала грубо или изобщо не разговаряла с по-голямата част от колегите си, не отговаряла на поздравите им или оставяла думите им да висят във въздуха, като просто ги подминавала, когато те й говорели нещо.
В резултат на всичко това, ръковоството на Телемундо взело решение незабавно да прекрати договора на актрисата с канала, за което вече било съобщено на колегите й. Сценаристите  работели но промени в сценария, чрез които да приключат с героинята й. Според източника на информацията, Сара ще работи до 26 март, след което ще й се наложи спешно да си замине за Мексико, тъй като в противен случай ще трябва д
а си наеме жилище и кола за собствена сметка.
Новата любов на Сара Малдонадо
"Щастлива съм и съм влюбена, развълнувана съм от живота и от всичко", заяви Сара Малдонадо. Причината за цялата тази радост си има име и фамилия. Става въпрос за Алехандро Гутиерес, мексикански архитект, който е откраднал сърцето на актрисата от теленовели като "Буря в Рая" и "Аурора".

"Приятели сме от няколко години. Макар че не принадлежи на артистичния свят, притежава голяма чувствителност и разбира професията ми. Подкрепя ме и е голяма опора в кариерата ми." Благодарение на Алехандро, Сара успява да превъзмогне двете нещастия, белязали живота й през 2011: развода й с Били Ровзар и смъртта на баща й.
През последните дни Телемундо обяви навлизането в нов етап на теленовелата "Аурора" , през който зрителите ще станат свидетели на неочаквани обрати. Продуцентите обещават да зачеркнат сцените на омраза и насилие и да ги заменят със силни моменти на страст.
До момента, гледайки развитието на историята, всичко сочеше, че Аурора (Сара Малдонадо) ще остане с Мартин (Еухенио Силер), но в резултат на проведеното проучване сред зрителите, тя ще се върне към своята единствена и истинска голяма любов - Лоренсо (Хорхе Луис Пила).
В нози нов етап, Аурора ще се завърне много по-силна и наясно със себе си, за да си върне Лоренсо, нещо, което ще поведе след себе си серия от конфликти.
Мартин ще претърпи много силна промяна, посвещавайки се на кариерата си в областта на криониката, след като успее да се съвземе от страданието, породено от любовта му към жената, която обича баща му. Животът ще му предостави нова възможност за любов, благодарение на пристигането на три жени, които ще дадат нов смисъл на живота му. Но една жена от миналото, която никой от зрителите не си е представял като негова партньорка, ще завладее сърцето му.
В новият етап на "Аурора" продуцентите ще ни предложат силни сцени, много страст, дръзки ласки и целувки, които буквално ще разтопят екрана, докато Аурора се отдава на любовта си към Лоренсо.
Уеб сайт в alle.bg